Over ons

Wek uw eigen energie op

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker! En tegenwoordig schaffen steeds meer mensen zonnepanelen aan. Naast zonnepanelen zijn er veel meer mogelijkheden om te besparen op uw energiekosten.
 
Bereken uw winst
Wij hebben een speciaal [MJ-stappenplan] ontwikkeld. Hierin kunt u precies zien of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Ook hebben we een speciale [rekenmodule] ontwikkeld. Na het invoeren van enkele benodigde gegevens maakt deze rekenmodule voor u een inschatting van de kosten, opbrengsten en geschatte terugverdientijd van het zonnesysteem. Op deze manier kunt u snel en eenvoudig inschatten of het investeren van zonnepanelen voor u rendabel is. Liever persoonlijk contact? Onze deskundige medewerkers helpen u graag!
 
Duurzame oplossingen
Een aantal duurzame tips voor uw woning of bedrijf. Onderstaande oplossingen zijn mogelijk voor elk bedrijf en verschillende woningtypes, of het nu nieuwbouw of verbouw is.
 
  • Zonnepanelen; voorzien op een duurzame manier in een deel van de stroombehoefte van uw huishouden, bedrijf of organisatie.
  • Pelletkachels; verwarmen uw woning zonder een bijdrage te leveren aan de uitstoot van broeikasgas.
  • Warmtepompen; zorgen voor een milieuvriendelijke verwarming en warm water. Let op: alleen bij nieuwbouw of verbouw is het aanleggen van een standaard of combiwarmtepompsysteem een oplossing.
  • Douche warmteterugwinning; hiermee blijft warmte uit wegstromend douchewater niet langer onbenut. De douche warmteterugwinning warmt koud water op zodat de ketel minder hard hoeft te stoken.
  • Waterontharding; van hard water naar zacht water. Waterontharders halen ionen die kalk veroorzaken uit het water. Hierdoor stroomt door alle leidingen zacht water in plaats van hard water.
  • Ledverlichting; met ledverlichting bespaart u energie. Een led-paneel zet namelijk meer energie om in licht. Niet alleen in woningen, maar ook in bedrijven zijn ledverlichtingen steeds populairder.
  • Zonneboiler; hiermee bespaart u bijna de helft van uw (energie)kosten voor warm water.
  • Zonnetuin; hiermee oogst je je eigen zonne-energie. Gewoon op een stukje eigen perceel, dat keurig wordt omgeven door een nette beukenhaag.