Over ons

Servicecontract

Wij bieden u graag een service- en onderhoudscontract aan. U kunt kiezen uit drie abonnementen. All-in, Comfort en Bel-mij. Voor meer informatie neem contact met ons op.

All-in
Wilt u totale ontzorging? Dan kiest u voor het All-in contract. Dit service- en onderhoudscontract is te gebruiken voor de HR-combi ketel. Een totaalpakket op maat inclusief materiaalkosten tot maximaal €200 per jaar. U betaalt geen arbeidsloon en wij staan 24/7 voor u klaar.
 
Comfort
Het meest gekozen contract van onze klanten. Een totaalpakket op maat exclusief materiaalkosten. Dit service- en onderhoudscontract is te gebruiken voor de HR-combi ketel, luchtverwarmer, gashaard/gevelkachel, boiler/geiser, waterontharders, airconditioning, warmtepomp, zonnepanelen en hybride luchtwarmtepomp.
 
Bel-mij
Bij dit service- en onderhoudscontract betaalt u geen vaste abonnementskosten. U betaalt alleen de kosten die gemaakt zijn tijdens de reparatie, het onderhoud of de inspectie. U kunt kiezen voor een contract voor 12 maanden of 18 maanden. Wij nemen dan contact met u op.
 
Sluit hier boven direct uw service- en onderhoudscontract af.